Cart - 0,00€
gsm: +386 (0) 41 367 054

Biobrazda, nova številka revije

Revija-julij-2013_01Revija Biobrazda je na našem trgu novinec in je zapolnila nišo namenjeno vrtičkarjem začetnikom in takim, ki že nakaj vedo. Skuša biti čim bolj poljudna in praktična. Kot taka je bila na našem tržišču zelo dobro sprejeta, saj so že pri prvi številki precegli svoj plan prodaje.
Z revijo sodelujemo sedaj že v drugi številki z članki o efektivnih mikroorganizmih EM™. Članke piše gospod Matjaž Zupančič, ki je profesionalni vrtnar. Vodi delavnice, izobražuje in predava na BC Naklo. Njegovo znanje je z leti prakse in izobraževanj doseglo zavidljivo visoko raven, kar se tudi lahko vidi v njegovih vrtovih. Pa naj bo zelenjavni vrt, okrasni vrt, sadovnjak, zelena streha ali ribnik. Sam pravi, da ne vidi več razloga, da bi še kdaj v prihodnosti uporabil kaj drugega kot produkte EM™. Edino še, pravi, mogoče totalni herbicid, če je nujno potrebno, in še to bi po končani karenci tretiral z EM™ da se herbicid razgradi hitreje. Več si lahko pogledate na njegovi spletni strani www.vrtinmi.si.
Članki so mišljeni kot nadaljevanje, in če želite prebrati predhodni članek, ki je bil mišljen kot nekekšen uvod, le kupite prejšnjo številko biobrazde.

Comments are closed.