EM PLANT FORTE 1l

13,50€


Proizvod EM PLANT FORTE aktivira tla in biostimulira rastlino.

Z uporabo sredstva EM PLANT FORTE zagotovimo našim rastlinam zdravo okolje za rast in jih biostimuliramo. Posledica naravnih procesov, ki jih izvajajo mikroorganizmi EM v zemlji, je zagotavljanje lažje dostopnosti hranil in podpora obstoječi koristni mikrobni združbi. Na ta način dobijo rastline vse potrebne elemente za rast in razvoj, hkrati pa stimulira njihov imunski sistem. Fermentirani rastlinski izvlečki omogočajo bolj čvrste celične stene, stimulirajo fotosintezo, delujejo relepentsko na škodljivce tako na rastlini kot v tleh.

EM PLANT FORTE ni samo koncentrat efektivnih mikroorganizmov, ampak ima dodane še EM-5 (odganjalec škodljivcev), fermentiran izvleček rastlin (kopriva, nivska preslica).

PREDNOSTI:

 • Učinkovita gradnja humusa na vrtu.
 • Močan koreninski sistem, močne ter zdrave rastline.
 • Izboljšana absorpcija gnojil.
 • Lepo obarvani cvetovi ter okusna sadje in zelenjava.
 • Kompost najvišje kakovosti in brez izgub.

Category: .

Proizvod EM PLANT FORTE aktivira tla in biostimulira rastlino. Se uporablja tako za rastline kot tla.

Z uporabo sredstva EM PLANT FORTE zagotovimo našim rastlinam zdravo okolje za rast in jih biostimuliramo. Posledica naravnih procesov, ki jih izvajajo mikroorganizmi EM v zemlji, je zagotavljanje lažje dostopnosti hranil in podpora obstoječi koristni mikrobni združbi. Na ta način dobijo rastline vse potrebne elemente za rast in razvoj, hkrati pa stimulira njihov imunski sistem. Fermentirani rastlinski izvlečki omogočajo bolj čvrste celične stene, stimulirajo fotosintezo, delujejo repelentsko na škodljivce, tako na rastlini, kot v tleh.

EM PLANT FORTE ni samo koncentrat efektivnih mikroorganizmov, ampak ima dodane še EM-5 (odganjalec škodljivcev), fermentiran izvleček rastlin (kopriva, njivska preslica).

PREDNOSTI:

 • Učinkovita gradnja humusa na vrtu.
 • Močan koreninski sistem, močne ter zdrave rastline.
 • Izboljšana absorpcija gnojil.
 • Lepo obarvani cvetovi ter okusna sadje in zelenjava.
 • Kompost najvišje kakovosti in brez izgub.

 

UPORABA:

Zalivanje

Raztopina z vodo v razmerju 1 : 100, na primer 10 ml proizvoda EM PLANT FORTE na 1 liter vode. S to raztopino zalivamo od pomladi do jeseni, na vsakih 7 do 14 dni. Še bolje pa je, če uporabimo raztopino 1 : 1000 in z njo zalivamo rastline vsak dan oziroma po potrebi.

Škropljenje

Proizvod EM PLANT FORTE zmešamo z vodo, in sicer v razmerju 1 : 10 (na primer  1dl EM PLANT FORTE na 1 liter vode). Nastalo raztopino pršimo po rastlinah od pomladi do pozne jeseni, na vsakih 7 do 14 dni.

Kompostiranje

Vedno ko dodajamo svežo organsko snov na kompostni kup, jo poškropimo z mešanico 1 : 20. Material dobro potlačimo, da omejimo dostop kisika. Prav tako lahko kompostni kup prevlečemo s folijo ali nanj nanesemo plast trave.

Sajenje

Tik pred saditvijo namakamo korenine v raztopini z razmerjem 1 : 20 (0,5 dl na 1 liter vode). V primeru poškodb na rastlinah, na poškodovanih mestih škropimo z mešanico v razmerju 1 : 10 (1 dl na 1 liter vode).

Obdelava semen

Namakanje semen v vodni raztopini z razmerjem 1 : 5 (200 ml proizvoda EM PLANT FORTE) na 1 liter vode), in sicer za nekaj minut.

ZMOGLJIVOST:

1 liter proizvodaEM PLANT FORTE zadošča za 50-80 m² vašega vrta.

Ti predlogi in rešitve so primeri za razvoj lastnih metod dela s proizvodom EM PLANT FORTE.

 

Weight 1.1 kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “EM PLANT FORTE 1l”

Related Products

 • EM PLANT FORTE 5L

  EM PLANT FORTE 5l

  43,00€
 • EM1 1

  EM-1 + MELASA 1L

  47,00€
 • ORGANO 5

  EM ORGANO ACTIVE 5l

  26,00€
 • DSC_4837

  EM WHITE APPLE 1l

  10,90€