Čiščenje

Prednosti

  • na naravno-biološki način očisti naše okolje,
  • zmanjša število škodljivih mikroorganizmov in pršic ter upočasnuje njihov razvoj,
  • ustvari koristno in pozitivno mikrofloro v vašem okolju,
  • v prostorih se izboljša kakovost zraka,
  • biološko čisti in razkužuje,
  • preprečuje nastanek plesni…

Uporaba

  • čiščenje gladkih površin,
  • osveževanje oblazinjenega pohištva in talnig oblog,
  • pranje perila,
  • sanacija plesni…

NOVA PERSPEKTIVA ČIŠČENJA


Z besedo čisto danes označujemo okolje brez bakterij in drugih mikrobov. Kot čisto si predstavljamo okolje, ki je primerno za bivanje in je zdravju neškodljivo. Kljub našim željam pa vemo, da je imeti sterilno okolje skorajda nemogoče, saj naš svet sestavljajo tudi mikroorganizmi. Vprašanje je samo, ali so ti mikroorganizmi koristni ali škodljivi. Razkužila in nekatera čistila namreč ne razlikujejo med njimi in uničijo vse po vrsti.

Na srečo obstaja alternativa – v naše okolje lahko namreč vnesemo izbrane koristne mikroorganizme, tako imenovane Efektivne mikroorganizme EM®, ki z nami sobivajo in pozitivno vplivajo na naše okolje in posledično na naše zdravje.
Ob nanosu proizvoda EM® White Apple na površine, ta zaradi dominantnosti izpodrine ostale (škodljive) mikroorganizme in poveča količino pozitivnih mikroorganizmov. Tako nas lahko preneha skrbeti za mikroorganizme, ki bi nam lahko škodili in je zato naše bivanje prijetnejše.

SESTAVA:

Proizvod vsebuje naravne organske kisline in encime, pridobljene s pomočjo fermentacije zelišč, sadja in rjavega riža z Efektivnimi mikroorganizmi EM®. EM® White Apple je bogat z naravnimi antioksidanti.

Čiščenje gladkih površin

V čisti pršilki si pripravimo mešanico EM White Apple + voda v razmerju 1:10. S tako mešanico lahko čistimo vse gladke površine v stanovanju. Za čiščenje tal uporabimo mešanico 1:100.  Za bolj umazane površine čistilo kombiniramo z razmaščevalci na naravni osnovi, ki ne škodujejo živim organizmom.

Čiščenje kopalnice

V čisti pršilki si pripravimo mešanico EM White Apple + voda v razmerju 1:5. S tako mešanico lahko čistimo vse gladke površine v kopalnici. Za čiščenje tal uporabimo mešanico 1:100.

Osveževanje oblazinjenega pohištva in talnih oblog.

V čisti pršilki si pripravimo mešanico EM White Apple + voda v razmerju 1:20. S tako mešanico poškropimo vso oblazinjeno pohištvo in talne obloge. 

Pranje perila

Namesto klasičnih mehčalcev lahko uporabimo EM White Apple.

Sanacija plesni

V čisti pršilki si pripravimo mešanico EM White Apple + voda v razmerju 1:5. Izdatno razpršimo po problematičnem področju, ponovimo tedensko večkrat.

Dezinfekcija bivalnih prostorov

V čisti pršilki si pripravimo mešanico EM White Apple + voda v razmerju 1:10. Pršimo po prostoru. Posebej priporočljivo ob pojavu bolezni. Lahko si pripravimo tudi v izparilniku.

Shopping Cart
Scroll to Top