EM・1+ MELASA

29,00 47,00 

EM・1 je osnovna kultura EM v mirovanju. 

Si želite sami narediti svoj Bokashi? Mogoče pripraviti tekoče gnojilo, sredstvo za vrtnarjenje, čistilo, milo in še marsikaj…

EM・1 je osnova za take projekte. V naši ponudbi tekočino ponujamo izključno v kompletu z melaso.

1l EM・1 + 1l melase + 18l vode = 20l Aktiviranega EM

EM・1TM

EM・1 je osnovni izdelek znamke EM.

 

Na voljo je v tekoči obliki in vsebuje različne skupine mikroorganizmov, vključno z mlečnokislinskimi bakterijami, kvasovkami in fototrofnimi bakterijami. Zaradi soobstoja teh mikroorganizmov lahko EM・1 in metaboliti, ki jih vsebuje, aktivirajo naravne mikroorganizme v različnih okoljih in pogojih ter na številnih različnih področjih, kot so kmetijstvo, živinoreja, čiščenje okolja in zdravstvena nega.

EM・1 je izvirna, pristna, učinkovita rešitev za mikroorganizme, ki jo je oblikoval dr. Higa. Razvit je bil v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, veliko preden je znanost o mikrobiomih pritegnila pozornost sveta in njegova učinkovitost je bila od takrat vedno znova dokazana po vsem svetu. Trenutno se EM・1 proizvaja v več kot 50 državah pod neposrednim nadzorom EMRO.

Mikroorganizmi v EM・1 so stabilni, da se zagotovi nadzor kakovosti in omogoči dolgoročno shranjevanje. Vendar pa jih s hranjenjem aktivirate in povzročite njihovo razmnoževanje, zaradi česar postanejo »Aktiviran EM・1«.

  • Aktiviran EM・1 EM・1 je mogoče vzgojiti samo enkrat, sj želimo, da se ohrani ravnovesje mikrobov, razširjena rešitev pa se imenuje “Aktivirani EM・1”. Z melaso kot krmo mikroorganizmi v EM・1 delujejo aktivno in se razmnožijo. Razširi se lahko za približno 20-krat glede na prostornino in se uporablja za številne različne namene.
  • EM Bokashi Fermentacija riževih ali pšeničnih otrobov z EM・1 bo naredila EM Bokashi. Deluje kot krma ali osnovni material za fermentacijo, ki na različne načine koristi kmetijstvu, živinoreji, ribogojstvu itd.
  • EM Kompostiranje organskie snovi z aktiviranim EM・1 naredi EM kompost. Z EM Bokashi ali aktiviranim EM je mogoče kompostirati skoraj vsako vrsto organske snovi. Deluje kot izboljševalec tal in gnojilo v kmetijstvu. EM Kompost izboljša fizikalne, kemične in biološke lastnosti tal.
  • EM MudballsZaradi svoje gostote bodo potonili na dno rek in oceanov, pri čemer bo blato postopoma razpadlo. Zato se pogosto uporablja za čiščenje vodnih sistemov.

Sekundarni izdelki

V zadnjih letih se mnogi raziskovalci manj osredotočajo na aktivnost posameznih sevov mikroorganizmov in bolj na agregate mikroorganizmov, imenovane mikrobiomi. V kmetijstvu je postalo očitno, da ko bodo mikrobiomi v tleh zdravi, bodo zemljo obogatili. Zdravi vodni mikrobiomi bodo pomagali ohranjati zmogljivost rek in drugih vodnih teles za čiščenje okolja. Številni sekundarni izdelki EM so bili razviti v mnogih državah in na številnih področjih, v skladu s povpraševanjem. Vsak izdelek je za drugačen namen, nekateri za obsežno kmetijstvo in drugi za domače vrtnarjenje. EM je mogoče uporabiti na več načinov in ga je mogoče vključiti v številne vrste izdelkov, ki ustrezajo vašim potrebam.

Vsebnost

1 liter, 500 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Shopping Cart
Scroll to Top