EM-X Keramični valj, 500g

49,00 

EM-X Keramični valji grey se uporabljajo predvsem za izboljšanje kakovosti vode. Svoje shranjene pozitivne EM informacije dajejo vodi, zmanjšujejo vodne grozde in povečujejo njeno kakovost.

Informacije, shranjene v vodnem telesu, se odstranijo z razbijanjem struktur grozdov. Slednje zagotavlja tudi boljšo absorpcijo obdelane vode za vse celice.

Zaradi teh strukturnih in energijskih sprememb ljudje zaznavajo okus vode kot bolj svež in mehkejši. Živali imajo raje vodo, napolnjeno s keramiko EM-X, rastline uspevajo bolje.

Proizvodnja in učinek:
Pri fermentaciji posebne gline z EM·1 in EM-X Gold se ne razmnožujejo le EM, temveč tudi njihovi dragoceni metaboliti. Med naknadnim žganjem se regenerativna EM informacija zadrži in shrani v keramiko EM-X.
V gostem mediju vode so vibracijski učinki EM keramike ne le impresivni po okusu, temveč tudi preverljivi v obliki redoks meritev.

Čiščenje in skladiščenje:
Odvisno od uporabe je treba vse valjčke očistiti ročno vsaj enkrat na četrtletje in nato kuhati 10 minut. To ne vpliva na njihovo delovanje, saj ne vsebujejo živih mikroorganizmov.
Keramiko EM-X hranite čim bolj suho. Temperatur ni treba upoštevati.

Priporočilo za uporabo:
12 valjčkov na liter vode ali 100 g na 200 l vode;

Vrč za pitno vodo, kotliček, aparat za kavo, zalivalka za sobne rastline, pojilo za živali (po možnosti poravnano in zaščiteno pred požiranjem), akvarij, vaza za rože, zašita v vrečko iz blaga v pralnem stroju, kadi, pomivalnem stroju itd.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Shopping Cart
Scroll to Top